tisdag 26 maj 2015

Gestaltning 2 - Arvika

@





9 kommentarer:

  1. Intressant gestaltning där läraren är norm-kritisk, tar vara på mångfalden och gör den till en styrka för att få eleverna att göra detsamma.

    SvaraRadera
  2. Bra gestaltning! Det är superviktigt att läraren tar till vara på mångfald och belyser det härliga i att vara olika. Även väldigt bra att läraren diskuterar svåra begrepp som t.ex. normer. Det är inte självklart vad normer betyder eller innebär. Bra gjort!

    SvaraRadera
  3. Håller med föregående talare. Bra gestaltning med tydliga kopplingar till litteraturen.

    SvaraRadera
  4. Har själv läst den litteraturen! så bra kopplat till litteraturen! och var jättekul att läsa eran serie och att dt blev bra tillslut för grisen :) bra det där med att upprepad kränkning med samma personer då man ser ett mönster är mobbning! bra med återkoppling och uppföljd/ Nathalie eriksson

    SvaraRadera
  5. jag älskar eran gestaltning!! Den var gullig och rolig men ändå inte fjantig då ni fick in ett tydligt budskap och ni knöt an med litteraturen :)

    SvaraRadera
  6. Jag instämmer med Lizette här. Bra på alla vis, men jag smälter för de här sockorna. :-)

    SvaraRadera
  7. Vilken mysig gestaltning :) jättefin :) tydlig koppling till litteraturen och bra tips på åtgärder och vad som händer sen.

    SvaraRadera
  8. Väldigt bra och fin gestaltning :) Ni knyter an bra till litteraturen och lyfter vikten av att diskutera och normalisera mångfalden .

    SvaraRadera
  9. Vilket tydligt budskap ni fick fram, väldigt söt gestaltning. Viktigt att påtala att det inte finns några killfärger och tjejfärger.

    SvaraRadera